Solutii de teleprezenta prin AGER

Domenii de aplicabilitate

Transformări la nivelul clienţilor

Soluţii de teleprezenţă pentru diverse domenii

În fiecare domeniu este necesară o îmbunătăţire a colaborării. Companiile care utilizează soluţii Cisco TelePresence redefinesc conceptul de colaborare.Citiţi subiectele de mai jos pentru a găsi domeniul dvs. de activitate şi a afla cum transformă teleprezenţa şi alte tehnologii Cisco pentru colaborare modul în care trăim, muncim şi învăţăm.

Educatie

Educaţie

Teleprezenţa – tehnologia de generaţie următoare pentru conferinţe video – se utilizează pentru învăţământ la distanţă, călătorii de lucru virtuale, dezvoltare profesională şi extinderea acoperirii principalelor instituţii educaţionale. Îmbunătăţirea coeziunii între agenţii, facilitarea accesului,

Afla mai multe.

Producţie industrială

Finanţe

Comunitatea financiară utilizează teleprezenţa pentru discutarea oportunităţilor investiţionale care necesită decizii rapide şi folosirea experţilor în sucursale bancare pentru furnizarea de servicii de consultanţă în timp real la distanţă.

Afla mai multe.

Sănătate

Sănătate

Instituţiile de servicii de sănătate utilizează teleprezenţa pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor de îngrijire medicală, furnizarea unui număr mai mare de servicii pentru mai mulţi pacienţi, reducerea costurilor şi facilitarea continuării educaţiei medicale.

Afla mai multe.

Alte domenii

Producţie industrială

Producătorii industriali utilizează teleprezenţa pentru identificarea şi rezolvarea problemelor în timp real, eficientizarea proiectării şi dezvoltării de produse şi accelerarea proceselor comerciale.

Afla mai multe.

Sector public

Sector public

Structurile guvernamentale din întreaga lume utilizează comunicaţiile video, inclusiv teleprezenţa, pentru promovarea programelor de lucru la distanţă, îmbunătăţirea coeziunii între agenţii, facilitarea accesului extins al angajaţilor la experţi şi securizarea răspunsului în timp real la problemele de siguranţă publică.

 

Afla mai multe.

Alte domenii

Aflaţi cum clienţii noştri din diverse alte domenii – furnizare de energie, servicii juridice, mass-media, divertisment, servicii profesionale, comerţ cu amănuntul şi producţie de bunuri de larg consum ambalate – utilizează teleprezenţa pentru a transforma domeniilor lor de activitate.

Leave a Reply